Jarní dopolední úklid uvnitř kostela sv.Lukáše a historického centra Svárova dne 11.dubna 2015 od 9.00-12.oo.

11.04.2015 23:56
Dovolujemem si Vás požádat, zda -li byste měli tuto sobotu 11.dubna od 9.oo do 12.oo - chuť a čas alespoň na chvíli přijít pomoci s kosmetickým úklidem do kostela sv.Lukáše po zimě - utřít prach ze dveří, lavic apod., zamést a vyluxovat kamennou podlahu
anebo
s dětmi s dětského domova Unhošť, kterých přijde skupina za celý DD si odpracovat plánovaný dar - Kola pro DD Unhošť, tak s nimi, jako dospělý vedoucí ve skupině nebo dvou, projít okolí kostela a trojůhelník pod kostelem k rybníku a také hráz rybníka a vysbírat igelity a papíry po zimě.

Tuto sobotu 11.dubna máme tedy v plánu dopolední práci úklidovou, jakožto přípravu na podvečerní vernisáž -

Jarní setkání obrazů a jazzu - od 18.oo a pak následnou after party:

Program dopoledne:

Sejít se v 9.oo u kamenné lavičky u kostela sv.Lukáše ve Svárově,
rozdělit se na party úklidu - uvnitř kostela a v blízkém okolí
a
také několik šikovných mužů v čele s panem Vlasákem by odešlo na cca 2 hodiny na dvůr za školou, kde máme už deponovaných asi 27 kol pro dětský domov Unhošť, které by bylo potřeba otřít od prachu, dohustit, poštelovat nesrovnalosti, popř. popsat zjištěnými závadami, tak abychom ta kola měli připravena na předávací podvečer spojený s koncertem skupiny REDD na sobotu 18.4. v 17.30.

Děti z Unhošťského Domova dětí, by si  jako celá jednotka dar Kolo dětem DD Unhošť „odpracovaly“ právě při tomto jarním úklidu historického centra Svárova, při této brigádě dne 11.dubna 2015.

Čistící prostředky, kýble a hadry, rukavice a pytle na odpadky budeme mít k dispozici, snad vyrobíme i pár tyček s hřebíkem na špici na sběr papírů.

Stačí přijít třeba na 30-60 min. i to je velmi cenná intenzivní pomoc.
Odměnou nám budou čistá zákoutí v cetru obce.
a
svačina, tak ta bude zajištěna.
Minule 21.3.2015 se nás na dopoledním průklestu okolo kostela sešlo 17 pomocníků. Děkujeme nám

Spolek svárovského zvonu Svárov č. 1
273 51 Unhošť