PSÍ KOUSKY NA SVÁROVSKÉ LOUCE sobota 21.února 2015 od 10.oo

21.02.2015 10:00

Fotografie z akce prozatím k vidění  na:   Lukasbradacek.rajce.idnes.cz
  a další profi - fotografie zde:   https://symbalon.rajce.idnes.cz/

Každý  psovod dostal  misku horké polévky za účast.

V sobotu 21.února 2015.  Začátek od 10.oo  -  registrace pánů & psů do 9.45.

Jste srdečně zváni k účasti na - mírných závodech pro pejskaře v pěti dovednostech: Psí miss – Psí poslušnost - Překážková dráha psa i pána - Nejlepší psí kousek - O nejrychlejší přivolání psa a také budete mít možnost shlédnout jednu exhibici profesionálního psovoda. Závěrem akce totiž bude předvedena ukázka odborně vycvičeného psa. Závodů se může zúčastnit každý, kdo má doma psa a chce se trochu pobavit. A děti se psy prosíme aby přišly raději v doprovodu rodičů.

Komentátorem soutěže bude pan Jakub Dogman

Psí miss – v kruhu před porotou a diváky korzo psa i pána, porota hodnotí ladnost a souhru obou

Psí poslušnost – základní povely – „Lehni!“, „Sedni!“...

Překážková dráha psa i pána – na cca  30 metrech překonávat dvě překážky, áčko, nízkou  kladinu a  bude –li sníh tak i „Taxisův Příkop“ s grácií a důvtipem

Nejlepší psí kousek – něco ohromujícího, co umí jen ten váš pes...

POROTA HODNOTÍ VE ŠKÁLE  1-počet účastníků, tedy 16.

O nejrychlejší přivolání psa - na povel „Zůstaň“ a „K noze!“ urazí pes cca 10 metrů  – celé provedení  bude měřeno stopkami, nejposlušnější a nejrychlejší je vítěz.

1.cena: „Zlatá kost“ + obří psí kost „žužlák“ + pytel žrádla + pivo z Chýně pro páníčka + brožura „Příběh kostela sv.Lukáše“

Oheň a občerstvení bude zajištěno. Každý psí účastník obdrží malý dárek. Každý  psovod dostane  misku horké polévky za účast.

Pro diváky bude vstupné dobrovolné a případná vybraná částka poslouží pořadateli pro pokrytí nákladů této akce a podporu projektů budoucích.

Naviděnou za rok.

Spolek svárovského zvonu Svárov č. 1